Vibeke Anny

Pope i New York

 • Publisert: 03.08.2017, 10:36
 • Kategori: Historier
 • To år siden begynte jeg å skrive en krimbok. Men jeg kom ikke lengre enn til kapittel 1. Har jo egentlig ikke lest så mange krimbøker selv om jeg er veldig interessert i krim. Hadde visst skrivesperre så da ga jeg opp totalt. Kanskje jeg burde prøve å skrive igjen? Vet jo ingenting om dette, så kanskje jeg burde lese noen krimbøker før jeg fortsetter? Uansett, så får dere et innblikk på hva jeg har skrevet så langt. Må gjerne si i fra hvis det er bra så langt eller om jeg burde beskrive litt mer detaljert, eller noe sånt.


  Bilde tatt fra WeHeartIt

  "Kapittel 1: Sommerferien

  Tanya ble bare liggene på stranda, en sommernatt. Med en svart miniskjørt, ei lyseblå bluse og brune cowboy-boots. Hun hadde nettopp vært på randen - igjen. Hun klarte ikke å røre på seg. Det var iskaldt nede på stranden. Hun prøvde å løfte den ene hånden, men hun var for svak. Hun hadde vondt i skrittet bare hun rørte på seg. Hva er det som har skjedd? Hvorfor har hun det vondt? Hvordan har hun havnet her? Hun hadde vondt overalt. Hun kjente det rant blod under seg. Klokka var 01:38 på natta. Det var stilt rundt henne. Ikke en lyd. Hverken fra dyr eller mennesker. Hun syntes det var rart. Hun ble svakere og svakere. Plutselig ble alt svart. 

  Emily Pope er på ferie i Miami. Hun satt på hotellrommet sitt og så på tv. Plutselig ringer sjefen (Mike Sandler) hennes og forteller om ei jente fra New York som er savnet. Han sender henne info om jenta på e-post. Pope kjente seg litt ubehag i kroppen. Hun fikk frysninger, selv om hun ikke ante hva som har skjedd med denne jenta eller hvem hun er. Hun sjekker eposten. Der står det om ei jente som heter Tanya Angelica Wilkinson (16). Hun hadde blondt hår, brune øyne, lys hud og var 164cm lang. Var datter av Terry Wilkinson, guvernøren i New York og kona hans Angelica Wilkinson, en klesdesigner. En svært rik familie, altså. "

   

  Hva synes dere?

   

   

  - Anny Mika

  #krim #bok #skrivesperre

 • Publisert: 03.08.2017, 10:36
 • Kategori: Historier
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits