Vibeke Anny

Hvordan jeg skriver sanger

 • Publisert: 06.08.2017, 13:33
 • Kategori: Musikk
 • Alle har vel sin måte å skrive sanger. 

  Jeg bruker å begynne med melodien først, for da blir det lettere for meg å finne ord til det. Jeg er ikke en som bruker å diktere hele tiden. Jeg bruker nok en del tid på hva jeg skal skrive. Og jeg skriver for det meste om fortiden min, da jeg slet mest. 

  Får jeg en melodi i hodet, spiller jeg det inn på mobilen min med en gang så jeg ikke glemmer den. Og etterhvert så nynner jeg litt så jeg får til å skrive en sang til det. 

  Melodien kan komme når som helst. Bare om jeg er ute å går meg en tur, eller hører på musikk, så blir jeg inspirert av det, eller så kan det komme på natta når jeg ikke får til å sove. 

  Jeg er vanligvis ikke en kreativ person, men når det kommer til musikk, så er det en helt annen sak. Jeg elsker å synge og jeg elsker å lage noe som er bare mitt. Og det får jeg gjøre på jobben i Namsos.

  Kulturpatruljen er tingen for de som sliter med hverdagen sin og ikke går skole eller har jobb. Er du interessert i lys og lyd, eller musikk, eller noe med pc? Da er kulturpatruljen noe for deg. 

  Håper dette var noe nyttig. Er ikke så flink til å skrive så lange innlegger, men jeg prøver no.

  Dere kan godt ta en tur innom youtube å høre sangene mine som jeg har spilt inn selv. Det er uten musikk så klart, men det er no mine sanger. Bare søk "blackvib14" eller skriv hele navnet mitt "Vibeke Anny Mikalsen" så kommer det fram.

  Er det noen flere som skriver sanger?
  Hva begynner dere med først?

   

   

  - Anny Mika

  #musikk #låtskriver #youtube #inspirert

 • Publisert: 06.08.2017, 13:33
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits